Heistraat 91A

2610 Wilrijk

Tel: 03 830 58 52

Fax: 03 828 23 97

info@vdgbouw.be

BE0414.309.665

Ideale partner voor particulieren

Hoe begint u aan een renovatie?

Als particulier zoekt u eerst een architect, een aannemer of een veiligheidscoördinator? Of maakt u eerst een afspraak met de technische dienst van uw gemeente? En is het nodig om al concrete ideeën te hebben of volstaan enkele grote lijnen? In feite maakt het allemaal niet zoveel uit.

Bouwonderneming Van der Gucht uit Wilrijk kan u in elke mogelijke situatie verder helpen. Dit kan op basis van onze eigen expertise maar ook omdat we een rechtstreekse lijn hebben met Werkgroep Vormgeving. Dit is een bureau met een binnenhuisarchitect, een architect, een EPB-specialist en een veiligheidscoördinator. (www.werkgroepvormgeving.be) Wat uw situatie ook is, wij pakken ze met beide handen aan.

Natuurlijk voeren we met evenveel plezier de plannen uit die u samen met uw architect heeft ontworpen.

Wie coördineert?

Hebt u weinig zin om zelf op zoek te gaan naar een loodgieter, een elektricien en een schrijnwerker? En nog minder om met al deze vakmensen afspraken te maken, offertes te bespreken en hun agenda's op elkaar af te stemmen? Doe dan beroep op Bouwonderneming Van der Gucht uit Wilrijk.

Wij coördineren alles van a tot z

Wij nemen u dus alle zorgen in verband met de planning uit handen, en coördineren uw project van a tot z. Wij hebben heel wat expertise in huis, en als het toch te gespecialiseerd is ( of voordeliger voor u ) dan doen we beroep op onze gespecialiseerde partners waarmee we al jaren samen werken.

Ecologisch & duurzaam

Ecologisch bouwen garandeert een energiezuinig eindresultaat. Dit bereiken we via doorgedreven isolatie, en verwarming via een hoogrendementsketel. Daarnaast is ook de keuze van de gebruikte materialen erg belangrijk. Toch is het als leek niet evident om hier de juiste keuzes te maken. We helpen u daar graag bij op basis van onze ervaring en kennis.

Bouwonderneming Van der Gucht uit Wilrijk heeft niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven alles in huis om uw bouwproject perfect af te werken. Contacteer ons gerust voor een gratis offerte.